Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Ajudes econòmiques al foment de l'ocupació de 2018

El Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana fa pública una convocatòria d'ajudes a empreses per a la contractació de persones sense ocupació i a emprenedors que decidisquen iniciar una activitat empresarial i/o professional, i que hagen finalitzat, en el marc del Programa integral de qualificació i ocupació, la fase d'orientació vocacional del Pla de capacitació. Aquestes ajudes estaran cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d'ocupació juvenil (IEJ) dins del Programa operatiu d'ocupació juvenil 2014-2020.

Qui pot sol·licitar-ho? 

  • Empreses que contracten joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i incorporats al Pla de capacitació del PICE.
  • Joves (persones físiques que en nom propi exerceixen l'activitat econòmica o professional a títol lucratiu) d'alta en l'IAE i en el RETA, incorporats al Pla de capacitació del PICE i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Més informació