Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Jornada de promoció de la Salut

El dia 10 de maig es realitzarà una jornada per a presentar l'adhesió a l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS, així com al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, adhesió impulsada per l'Ajuntament de València a través de la Regidoria de Sanitat i Salut.  

 

Esta jornada és un punt de trobada entre col·lectius i institucions, amb l'objectiu principal de presentar esta iniciativa, així com donar a conéixer la seua importància per a les polítiques de salut local. Per això, tant l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció del SNS com el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, necessàriament, han de comptar per a la seua implementació amb la participació de la ciutadania. 
Es tracta d'un projecte intersectorial en què la vostra experiència i participació és vital per al seu desenvolupament. En esta trobada, s'explicaran la metodologia i el procediment que s'han de seguir, així com el cronograma d'actuacions en esta primera fase, que arranca amb esta presentació i la vostra participació.
 
Formulari d'inscripció --> Cliqueu aquí per inscriure

Aforament limitat. Termini d'inscripció fins al 9 de maig 
Programa descarregable

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL