Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Seminari Diàlegs d'Estiu 2018

La Generalitat Valenciana, des de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, té entre els seus objectius el de promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada i reflexionar col·lectivament, amb la participació de la ciutadania, sobre els reptes que això representa.

 

En compliment d'aquest objectiu, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza un conjunt d'activitats concentrades en un mateix espai temporal i físic sota la denominació de Fòrum Ètica Pública i Democràcia.
 
Objectius

  • Promoure la reflexió col·lectiva sobre transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació i, en general, sobre la presència de valors cívics en la societat democràtica.
  • Generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d'interés, intel·lectuals i experts, la universitat, sectors creatius i culturals… entre altres agents socials i institucionals.
  • Promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme.
  • Fer les institucions valencianes permeables i accessibles a la ciutadania.

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL