Reunions amb grups polítics COEESCV 02/2018

La Junta de Govern de COEESCV, ha iniciat una sèrie de reunions amb els diferents grups polítics de la Corts Valencianes, especialment amb els representants de l'àrea social.

L´objetiu principal és informar-los de la Professió i dels assumptes que concerneixen especialment al tractament de la figura professional de l'Educació Social en els diferents temes fonamentals que s'estan desenvolupant en l'actualitat com són: 

  • La Llei de la Renda València d'inclusió.
  • L'Avantprojecte de la Funció Pública.
  • L'Avantprojecte de la Llei de Serveis Socials Inclusius.

Les reunions van tenir lloc el dimecres dia 7 amb Cesar Giménez de Podemos, el dimarts 13 amb Antonio J. Woodwadr i Mercedes Ventura de Ciutadans i el dimecres 14 amb Concha Andrés i Josep M. Alfaro del PSPV. L'entrevista amb Compromís serà per a dimarts que ve i estem pendents de data del Partit Popular i del grup dels no adscrits.

D'altra banda, el dijous dia 8 ens vam reunir amb el Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana d'Igualtat, Alberto Ibáñez. Ens va presentar l'Esborrany del Decret per al desenvolupament de la Llei 19/2017 de 20 de desembre de la Renda Valenciana d'Inclusió. Li varem presentar les nostres al·legacions a la llei, que en el seu moment van ser preses en compte parcialment, però que en l'Esborrany del Decret han desaparegut.

Seguirem informant-vos de noves actuacions.

El Tiempo

Valencia Spain Clear (night), 8 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:59 am   |   Sunset: 7:17 pm
44%     17.7 km/h     34.203 bar
Forecast
VIE Low: 7 °C High: 22 °C
SáB Low: 13 °C High: 17 °C
DOM Low: 11 °C High: 16 °C
LUN Low: 8 °C High: 17 °C
MAR Low: 8 °C High: 21 °C
MIé Low: 11 °C High: 25 °C
JUE Low: 13 °C High: 20 °C
VIE Low: 12 °C High: 17 °C
SáB Low: 11 °C High: 16 °C
DOM Low: 9 °C High: 17 °C