Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Assistim a la Jornada Formativa del model Barnahus

"El model Barnahus farà més fàcil per a les xiquetes i els xiquets el procés d'intervenció en els casos de violència i abusos sexuals", segons Aitana Mas, Vicepresidenta del Consell Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, aquest matí a la Jornada Formativa del projecte.

Per part seua, la Directora General d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, ha confirmat que hi haurà un/a professional d'Educació Social en el projecte de Barnahus de Castelló que s'iniciarà aquest juny.

Des del COEESCV manifestem el nostre optimisme pel model Barnahus que millorarà la intervenció en infància i adolescència.

El model Barnahus “permetrà fer que el procés de denúncia per a les xiquetes i xiquets siga més fàcil, més natural, proper i segur; i, alhora, evitarà la seua perpetuació mitjançant la denominada victimització secundària o revictimització”.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL