Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Formación en Perspectiva de Gènere

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de Castelló, integrat dins de la Regidoria de Feminisme i LGTBI que encapçala Verònica Ruiz, inicia dues formacions adreçades a professorat i a personal d’entitats socials. La finalitat dels cursets és facilitar recursos per a la seua activitat diària i integrar un punt de vista divers i sensible a la perspectiva de gènere en la pràctica docent i en la gestió social.

Així doncs, hui mateix se celebra la presentació del curs ‘Diversitat Sexual, de Gènere i Família’, una formació que està adreçada als claustres i que consta de quatre mòduls. Mitjançant aquest curs, el professorat podrà conèixer conceptes bàsics com les sexualitats diverses, la transsexualitat o els binarismes. S’abordaran també l’evolució del concepte de gènere en la societat i la sensibilització davant les diferents realitats d’identitat de gènere. Finalment, els i les assistents aprendran estratègies per a tractar els gèneres i les diversitats sexuals a l’aula.

Pel que fa al curs ‘Incorporació de la Perspectiva de Gènere en els Projectes’, la formació començarà el 2 de desembre i està adreçada a entitats socials. El curs tindrà tres mòduls, en que s’abordaran aspectes com el gènere com a causa de diferents tipus de violència o com afecta la perspectiva de gènere a l’hora de dissenyar, planificar intervindre i avaluar l’efectivitat dels projectes socials.

 

Més informació o Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL