III Mostra la Ploma 2017

III Mostra La Ploma es el Festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar. València, del 2 al 24 de juny de 2017

A partir del pròxim 2 de juny, el públic valencià podrà gaudir de diferents activitats culturals i artístiques, destacant una nodrida selecció de les millors pel·lícules recents que mostren la diversitat d'orientacions, models de família i identitats. Serà gràcies a la tercera edició de Mostra La Ploma, festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar: una mostra organitzada per Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, com a complement cultural a la celebració de l'Orgull LGTB a València.
El festival creix significativament en aquest nou lliurament, incorporant tres seccions oficials a concurs, que es compondran respectivament de set llargmetratges documentals, set curtmetratges documentals i deu curtmetratges de ficció. També ho fa la seua presència en diferents poblacions de València, a través de Mostra La Ploma als Pobles, activitat destinada a portar una selecció de la programació del festival a diferents seus fora de la ciutat de València. 

Més informació

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Sunny, 17 °C
Current Conditions
Sunrise: 8:19 am   |   Sunset: 6:6 pm
45%     11.3 km/h     34.473 bar
Forecast
JUE Low: 7 °C High: 17 °C
VIE Low: 7 °C High: 21 °C
SáB Low: 6 °C High: 21 °C
DOM Low: 11 °C High: 23 °C
LUN Low: 10 °C High: 21 °C
MAR Low: 8 °C High: 20 °C
MIé Low: 7 °C High: 18 °C
JUE Low: 9 °C High: 18 °C
VIE Low: 10 °C High: 16 °C
SáB Low: 8 °C High: 17 °C