Jornada L’equip educatiu més enllà del docent

El dijous 6 de juliol el CEESC realitzarà la Jornada "L’equip educatiu més enllà del docent: l’Educació Social a l’escola" a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Actualment l’escola ha de fer front a moltes situacions que afecten tota la comunitat educativa en un sentit ampli, és a dir, el personal docent i la resta d’agents professionals educatius que actuen dins i fora de l’escola. L’educació social és necessària dins d’aquesta comunitat educativa.
L’Educació Social està a l’epicentre de qualsevol centre docent. El context de l’acció educativa i les relacions d’aprenentatge que es produeixen es configuren a partir de complementar allò lectiu i curricular amb allò educatiu i no lectiu. Considerem que els educadors i les educadores socials som la peça clau per equilibrar aquesta dualitat.
Fins ara, la figura de l’educador/a social s’ha introduït en els centres docents de manera molt puntual. No existeix un reconeixement ni cap forma d’accés al sistema com a educadors socials (excepte en les USSE i en altres espais molt concrets).

 

Més informació

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Sunny, 29 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:35 am   |   Sunset: 9:32 pm
39%     17.7 km/h     34.304 bar
Forecast
JUE Low: 19 °C High: 30 °C
VIE Low: 21 °C High: 31 °C
SáB Low: 22 °C High: 28 °C
DOM Low: 22 °C High: 28 °C
LUN Low: 22 °C High: 28 °C
MAR Low: 22 °C High: 28 °C
MIé Low: 22 °C High: 27 °C
JUE Low: 22 °C High: 28 °C
VIE Low: 22 °C High: 27 °C
SáB Low: 21 °C High: 28 °C