Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Reunions amb grups polítics COEESCV 02/2018

La Junta de Govern de COEESCV, ha iniciat una sèrie de reunions amb els diferents grups polítics de la Corts Valencianes, especialment amb els representants de l'àrea social.

L´objetiu principal és informar-los de la Professió i dels assumptes que concerneixen especialment al tractament de la figura professional de l'Educació Social en els diferents temes fonamentals que s'estan desenvolupant en l'actualitat com són: 

  • La Llei de la Renda València d'inclusió.
  • L'Avantprojecte de la Funció Pública.
  • L'Avantprojecte de la Llei de Serveis Socials Inclusius.

Les reunions van tenir lloc el dimecres dia 7 amb Cesar Giménez de Podemos, el dimarts 13 amb Antonio J. Woodwadr i Mercedes Ventura de Ciutadans i el dimecres 14 amb Concha Andrés i Josep M. Alfaro del PSPV. L'entrevista amb Compromís serà per a dimarts que ve i estem pendents de data del Partit Popular i del grup dels no adscrits.

D'altra banda, el dijous dia 8 ens vam reunir amb el Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana d'Igualtat, Alberto Ibáñez. Ens va presentar l'Esborrany del Decret per al desenvolupament de la Llei 19/2017 de 20 de desembre de la Renda Valenciana d'Inclusió. Li varem presentar les nostres al·legacions a la llei, que en el seu moment van ser preses en compte parcialment, però que en l'Esborrany del Decret han desaparegut.

Seguirem informant-vos de noves actuacions.