Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

25N - Visibilitzem les violències masclistes

Amb motiu del  25N,  Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, el Consell Valencià de la Juventut ha posat en marxa una campanya per visibilitzar totes les violències masclistes que les dones patim al nostre dia a dia, amb l'objectiu de reivindicar com ens sentim davant d'aquestes situacions que s'han convertit en qüotidianes, passant desapercebudes per a la major part de la societat.

És per això que vos fem arribar un formulari on volen fer un recull d'eixes vivències i juntar-les totes a un llibre que publicarem per al 25N.
Volem donar-vos les gràcies per endavant, doncs sabem que no és fàcil compartir algunes d'aquestes difícils experiències, però cal visibilitzar la violència masclista que envolta el nostre dia a dia. Hem de cuidar-nos, cuidar-nos per fer camí juntes, cap a una societat lliure de violència i prejudicis de qualsevol tipus. 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL