Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Cicle de Conferències "Els dilluns en familia"

El Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar de la Universitat Jaume I organitza la onceava edició del cicle de conferències «Els dilluns en familia».

 

El cicle serà inaugurat per Dª. Teresa Saura, Presidenta de la Asociación de Padres de Afectados por Déficit de Atención e Hiperactividad de la provincia de Castellón, i clausurat per Carmen Lázaro Guillamón, Vicerrectora de Cultura y Relaciones Institucionales de la Universitat Jaume I.
AGENDA

  • 4 de Març. Conferència: «Atenent des de la sanitat pública als menors amb patologia mental greu i les seves famílies». Imparteix: Dóna Matilde Espinosa Mata.
  • 1 d'Abril. Conferència: «Entreteixint xarxes de cura: de la desafecció, la solitud, la claudicació i l'abandó a la cura-nia». Imparteix: Dr. Javier Júdez Gutiérrez.
  • 8 d'Abril. Conferència: «Per què fracassem en tractar de resoldre els nostres conflictes». Imparteix: Dr. Juan Ramón de Páramo Arguelles.
  • 15 d'Abril. Conferència: «Fills, què passa quan la biologia i el dret no van de la mà?». Imparteix: Lorena Sales Pallares.

Les conferències se celebraran els dilluns a las 18:30 hores en Saló d'Actes de l'Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social de la Universitat Jaume I. Les conferències estan obertes a tots els públics i l'assistència es gratuïta.


Inscripcions en www.masterfamilia.uji.es. Més informació en 964 729 549 / Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL