Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

#RefugiPerDret. Els drets Humans no es negocíen

Les organitzacions i plataformes sotasignats us convidem a adherir-vos al manifest i a la convocatòria de la manifestació sota el lema “#RefugiPerDret. Els drets Humans no es negocíen”.

Tindrà lloc el proper Diumenge, 19 de juny de 2016 a las 19h des de la Plaça d'Alfons el Magnànim (Parterre) València, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de las persones refugiades.

Les organitzacions i plataformes sotasignats us convidem a adherir-vos al manifest i a la convocatòria de la manifestació sota el lema  “#RefugiPerDret. Els drets Humans no es negocíen” que tindrà lloc el proper Diumenge, 19 de juny de 2016 a las 19h des de la Plaça d'Alfons el Magnànim (Parterre) València, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de las persones refugiades.
Convoquen: ACCEM, Amnistia Internacional, Candombe, CCOOPV, CEAR PV, , CIES NO, Coordinadora Valenciana d´ ONGD, xarxa EAPN PV, Forum Alternativo de la Inmigració, Hospitalidad, Oxfam Intermón, Intersindical Valencia, Mesa d´Entitats de Solidaritat amb els Inmigrants, Metges del Món, Moviment contra la Intolerància, Psicólegs sense Fronteres, Passatge Segur, Pobresa Zero, Refugis Wellcome, Plataforma Ciudadana Valencia Ciudad Refugio, UGT PV.

Diumenge 19 de juny des de les 19 h.
Pl. Alfons el Magnànim (Parterre) de València

Tota l´informació a la web: www.pobresazero.org/refugiperdret
Event de Facebook: https://www.facebook.com/events/2063540707204543/

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL