Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Convocatòria #Noemtoqueselwhatsapp IVAJ

Bases de la convocatòria oberta a professionals i empreses per a l'elaboració de projectes d’activitats didàctiques de prevenció de la violència masclista per a grups d'adolescents i jóvens anomenat #Noemtoqueselwhatsapp.

Amb motiu de la commemoració del “Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona”, l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove ha convocat, des de 2012, el concurs de fotografia No Dóna Igual, actualment anomenat #Noemtoqueselwhatsapp.

 

L’objectiu es sensibilitzar sobre este tema a jóvens i adolescents de la Comunitat Valenciana. A l’edició de 2016 està previst realitzar també un concurs de vídeos curts.

A més, l'IVAJ.GVA JOVE organitza exposicions de les fotografies premiades i de les seleccionades pel jurat, amb la finalitat de conscienciar a tota la societat de la realitat de moltes dones i de la responsabilitat colectiva front a qualsevol manifestació o indici de violència masclista.

Enguany, l’IVAJ.GVA JOVE, ha previst que també puguen realitzar-se activitats didàctiques, basades en el treballs premiats en el concurs, adreçades a grups d’adolescents i jóvens.

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL