Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Reunió de les Plataformes en defensa de la Llei 39/2006

Les Plataformes en defensa de la Llei 39/2006 de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència de la Comunitat Valenciana ens vam reunir el dissabte, 15 d'octubre de 2016, a Algemesí.

En un ambient cordial, les plataformes de cada comarca i els sindicats, vam valorar les reunions que últimament hem mantingut amb l'Administració, compartírem les nostres inquietuds i reflexionàrem sobre el futur del nostre col·lectiu.

 

En primer lloc la coordinadora de País Valencià, Mari Carmen Prats, ens informà de la reunió mantinguda amb la Secretària Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Sandra Casas, el passat dijous 6 d'octubre. En ella li exposàrem la preocupació de les plataformes per l'endarreriment en la resolució d'expedients i valoracions, la falta de places als centres així com la insuficiència de personal i professionals als ajuntaments i residències. L'administració, malgrat l'interés mostrat, va reconéixer la impossibilitat de dur a terme aquestos objectius a causa de la falta de finançament i la complicada legislació estatal vigent que els impossibilita crear més llocs de treball.

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL