Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Tretze beques Salut pública GVA 2016

Resolució de 22 de novembre de 2016, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es convoquen tretze beques per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l’exercici de la salut pública en la Direcció General de Salut Pública i centres dependents d’aquesta.

 

Resolución de 22 de noviembre de 2016, de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se convocan trece becas para la realización de prácticas profesionales en actividades relacionadas con el ejercicio de la salud pública en la Dirección General de Salud Pública y centros dependientes de la misma.

Mitjançant l’Ordre 4/2016, de 25 de juliol, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, s’estableixen les bases reguladores de concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l’exercici de la salut pública en la Direcció General de Salut Pública i centres dependents d’aquesta, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7841, d’1 d’agost de 2016. L’article 2 de l’esmentada ordre estableix que la convocatòria de les subvencions es realitzarà mitjançant una resolució de la persona titular de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Més informació