Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Subvencions igualtat en la diversitat GVA 2017

Resolució de 23 de desembre de 2016, de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat, per a l’exercici 2017. 

 

Resolución de 23 de diciembre de 2016, de la vicepresidenta y consellera de Igualdad y Políticas Inclusivas, por la que se convocan subvenciones en materia de igualdad en la diversidad, para el ejercicio 2017. 
La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, té entre els seus objectius prioritaris el foment i el desenvolupament del valor de la igualtat en la diversitat. El respecte i reconeixement social de la diversitat sexual, de gènere, familiar, ètnica, cultural, lingüística, religiosa i de creença i, en conseqüència, l’aplicació del principi d’igualtat de tracte i no discriminació en les polítiques públiques de la Comunitat Valenciana, per motiu d’orientació sexual, identitat de gènere, ètnia, cultura, procedència, religió, creença, situació de pobresa, diversitat funcional o qualsevol altra causa, resulten reconeguts com a valors innegociables. A la família, concebuda en tots els models familiars hui existents, se li atribueix un paper primordial per a la defensa i promoció dels esmentats valors. De l’educació que es forge en el seu si dependrà un major o menor esforç públic amb el mateix objecte, i que tot açò redunde en una societat millor. 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL