Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Subvencions acció comunitaria GVA 2017

Resolució de 28 de desembre de 2016, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen per a l’exercici 2017 les subvencions per al finançament d’actuacions en matèria d’acció comunitària. 

 

Resolución de 28 de diciembre de 2016, de la Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas, por la que se convocan para el ejercicio 2017 las subvenciones para la financiación de actuaciones en materia de acción comunitaria.
Mitjançant l’Ordre 9/2016, de 13 d’abril, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d’acció comunitària (DOCV 7765, 21.04.2016). En virtut del que s’hi exposa i de conformitat amb l’article 160.4.b de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, resolc: Primer. Objecte Convocar per a l’exercici 2017 les subvencions per a la realització d’actuacions d’inclusió social de les persones o unitats familiars que es troben en situació de vulnerabilitat, regulades per l’Ordre 9/2016, de 13 d’abril, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de les subvencions en matèria d’acció comunitària (d’ara en avant Ordre 9/2016). 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL