Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Campanya Horta Neta 2017

Més de de 500 places d’activitats de coneixement, millora i conservació del medi ambient a la comarca de l’Horta. Des de l'any 2002, a rel de l'accident del Prestige a les costes galegues, la xarxa Joves.net ha realitzat anualment activitats de voluntariat ambiental a diversos indrets de la Comunitat Valenciana.

 

A partir del proper 25 de març i fins al 17 de juny activitats tots els caps de setmana. 
Senderisme, rutes en bicicleta i en barca, reconeixement del patrimoni, neteja de l’Albufera, tallers d’agricultura ecològica, rutes nocturnes… són algunes de les propostes per als joves i adolescents dels nostres municipis des de aquesta xarxa intermunicipal, que enguany incorpora al públic familiar, amb l’objectiu d’apropar al més joves el treball de sensibilització mediambiental que desenvolupa la campanya Horta Neta.
En les activitats col·laboren entitats i institucions com ara: Caixa Popular, el Col·lectiu Soterranya, l’associació Girasols, Bòbila Col·lectiu cultural, Roll de l'Ametler associació cívica, Associació cultural Macarella, Acció Ecologista Agró, a més de la Diputació de València i el Parc Natural de l’Albufera.
La xarxa JOVES.Net està formada pels Ajuntaments d’Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Museros, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt i Port, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.


Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL