Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Concert Solidari "Casa Meua és Casa Nostra"

El proper dia 22 de Juny, a les 22:00h tindrà lloc en el Teatre el Micalet la segona edició del Concert Solidari “Casa Meua és Casa Vostra”.

 

Comptarà amb les actuacions de:

  • Maquinant Teatre.
  • Rafel Arnal i Krama amb la col·laboració de Ona Nua.
  • Femme Fractal amb la col·laboració de Vanessa Giner (Carraixet) i May Ibañez (Bandlands).
  • Grup de Teatre de CEAR PV.

Entrades disponibles:
On-line a: Notikumi 

Físiques: Racó de la Corbella (link) Ca Revolta (link) El Terra (link)
Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l’est a l’oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.
Els Estats i les polítiques internacionals posen traves i impediments als moviments migratoris, moviments que haurien de ser lliures, sobretot quan són de manera forçada com a conseqüència de conflictes, guerres o per qualsevol altra manera de persecució.
Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d’asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d’atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat.”
------
El próximo día 22 de Junio, a las 22:00h tendrá lugar en el Teatro el Micalet (C/Guillem de Castro, 73, Valencia) la segunda edición del Concierto Solidario “Casa Meua és Casa Vostra”; que contará con las actuaciones de:

  • Maquinant Teatre.
  • Rafel Arnal y Krama con la colaboración de Ola Desnuda.
  • Femme Fractal con la colaboración de Vanessa Giner (Carraixet) y May Ibañez (Bandlands).
  • Grupo de Teatro de CEAR PV.


Entradas disponibles:
On-line a:Notikumi 

Físiques:Racó de la Corbella (link) Ca Revolta (link) El Terra (link)
Las migraciones forman parte de la historia de la humanidad, de nuestra historia. Del campo a la ciudad, del este al oeste, del sur al norte, cruzando mares, desiertos y océanos. Cuando se huye para salvar tu vida y la de los tuyos, y tienes que dejar casa, tierra y todo aquello que aprecias, no hay obstáculos infranqueables por quienes anhelan buscar un futuro seguro.
Los Estados y las políticas internacionales ponen trabas e impedimentos a los movimientos migratorios, movimientos que tendrían que ser libres, sobre todo cuando son de manera forzada como consecuencia de conflictos, guerras o por cualquier otra manera de persecución.
Desde CEAR PV trabajamos para defender y promover los Derechos Humanos, en especial el derecho de asilo y todos aquellos que afectan a personas refugiadas, apátridas y migradas en situación de vulnerabilidad. Por todo esto, además de atender y asistir a las que llegan a nuestras tierras, denunciamos las políticas y acuerdos que provocan sufrimiento y muerte de miles de personas que han huido, y luchamos para que puedan llegar en condiciones de dignidad y seguridad.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL