Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Teatre “Transportándonos al pasado: Margarida Borràs”

El dijous que ve 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia (LGTBIfòbia), amb l’objectiu de coordinar tot tipus d'accions que servisquen per a denunciar la discriminació que són objecte les persones LGTBI per a fer avançar els seus drets en tot el món.

Per a celebrar aquesta important efemèride hem organitzat una representació teatral el mateix dijous 17 de maig, a les 19.15 h en la Pl. del Mercat sobre Margarida Borràs, la primera dona transsexual documentada en València  i que en 1460 va ser torturada i executada en la Pl. del Mercat per la seua identitat de gènere. L'obra de teatre es titula “Transportándonos al pasado: Margarida Borràs”, interpretada pel grup Traspasando Fronteras. Comptarem amb el suport d'interpretació de llengua de signes.

Entrada lliure

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL