Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Emmudick, un joc de taula perquè els xiquets i les xiquetes coneguen els seus drets. 

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives crea Emmudick Attack, un joc de taula perquè els xiquets i les xiquetes coneguen els seus drets. Així, els més menuts hauran de lluitar contra els monstres que posen en perill els seus drets i llibertats.

Aquesta és una forma lúdica d'acostar-se a la llei de garantia de la infància i l'adolescència, a més de convertir les xiquetes i els xiquets en heroïnes i herois que lluiten per defendre-la.

 

Emmudiks Attack es tracta d'un joc de taula que esdevé una versió accessible i adaptada de la Llei 26/2018 i  una ferramenta fonamental per al coneixement dels drets contemplats en la llei i que ha d'anar destinat al segment d'edat de 13 a 17 anys.

 

La consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha explicat que amb aquesta iniciativa volen que els més menuts “facen sentir la seua veu” i que “participen en les decisions”, de forma que res els faça emmudir i la societat siga una participant més d'aquest joc en què es pot aprendre molt d'elles i ells. 

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL