Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Convocatoria capacitacións en valencià

Convocatòria de proves dirigides a l'obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Valencià, Capacitació lingüística per a l'ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià.

 

Es convoquen proves d'accés lliure per a l'obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Valencià, Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Llengües Estrangeres i de Diploma de Mestre de Valencià. S'acceptaran totes les sol·licituds que complisquen els requisits establits, sense límit de places per al conjunt de les titulacions administratives. 

Les proves es realitzaran a Alacant, Castelló de la Plana i València, excepte les proves per a l'obtenció del Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Llengua Estrangera: Francés, que només es realitzaran a la ciutat de València.

 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL