Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Llamamiento de la SP de Atención Primaria del COEESCV 2018

Desde la Sección Profesional de Atención Primaria del Col.legi Oficial d´Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, os hacemos llegar su llamamiento a la participación y la asistencia a su próxima reunión que tendrá lugar el día 16 de enero a las 18:00 h. en la sede del colegio.

Benvolgudes companyes i companys:
Com sabeu, des de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives s’està treballant en el disseny d’un nou model que pretén donar una visió més integral i transversal als equips de serveis socials. Reflex d’aquest ha estat la nova incorporació de moltes/s educadores/s socials, motor fonamental per aquest canvi. A més a més, aquest nou model vindrà plasmat amb l’entrada en vigor de la nova llei que regularà el sistema de serveis socials.
Des del COEESCV treballem per potenciar la figura de les/els educadores/s socials dintre dels serveis socials. En aquesta tasca, la vostra col·laboració és fonamental. Per facilitar-la, la Secció Professional d’Atenció Primària és una ferramenta que permet a les persones col·legiades contribuir a l´enriquiment mutu mitjançant la posada en comú d’informacions, experiències, reflexions i un seguit d’aportacions tant dels professionals amb llarga experiència com dels de nova incorporació.
Així, la participació activa de totes i tots permetrà aportar una visió directa i integral sobre les realitats socials en què ens trobem diàriament en l’exercici de la nostra professió, cosa que contribuirà a l’empoderament i consolidació de la nostra figura professional en aquest àmbit. Per tant, us esperem a totes/s el pròxim dia 16 de gener a les 18h a la seu de COEESCV per tal d´anar traçant objectius de treball que contribuïxquen a la consolidació de la nostra professió mitjançant l’oferiment d’un treball innovador i de qualitat.

 

Si estás interesad@ en esta sección profesional y piensas asistir a la reunión, cumplimenta el siguiente formulario antes del día 15/01/2018. Si no puedes asistir pero quieres participar y/o tienes algo que proponernos, cumpliméntalo también para que podamos contactar contigo.

ACCEDE AL FORMULARIO DE PARTICIPACIÓN

 

ORDRE DEL DIA REUNIÓ SECCIÓ ATENCIÓ PRIMARIA 16/01/2018

1. Acollida.
  • Importància de les S.P.
  • Jornades d’atenció primària
2. Reactivació de la Secció d’atenció primària.
  • Reformulació d’objectius.
  • Actuacions a dur endavant.
  • Metodologia i calendari de treball.
  • Repartiment de tasques.
3. Precs i preguntes.