Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Reunió amb Mónica Oltra 08/04/2019

Després de la intensa jornada electoral del divendres, la Nova Junta del COEESCV ha continuat amb el seu treball.
La Presidenta Norma Gozálvez i el Vicepresident Vicent Faubel, s'ha reunit amb Mónica Oltra Vicepresidenta del Consell i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives i amb Xavier Uceda Delegat del Consell per al Model Social Valencià.

La reunió que ja portava diverses setmanes sol·licitada, s'ha produït en el dia de hui per a tractar temes fonamentals per a la Professió. 
A l'inici la Vicepresidenta ens va felicitar pel caràcter democràtic i participatiu de les eleccions. 
I tractem els següents temes: 

  • La millora de les condicions de l'Educació Social en l'Escala de Funció Pública en la Llei de pròxima aparició.
  • La implementació de la nova Llei de la G.V 4/2019 de Col·legiació Obligatòria i el seu encaix en el nou Concert Social.
  • El Pla de Formació en Infància i Adolescència al costat d'altres professionals que desenvolupen la seua labor en el sector. 
  • I per fi el tema de la imprescindible inclusió de l'Educació Social en el Sistema Educatiu com una manera de abordar situacions i donar suport al professorat per a millorar l'àmbit social i la convivència en els Centres Educatius.