Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

VII Informe Infoempleo Adecco

Adecco i Infoempleo han publicat el VII Informe Infoempleo Adecco Adecco Oferta y demanda de empleo en España 2015, que té l’objectiu d’anunciar les titulacions més demandades l´any 2015. 

 

Segons l´informe, més del 40% de les ofertes d´ocupació són aquelles que tenien com a requisit la possessió d´una titulació universitària o, en més del 20%, una FP superior. Per titulacions, Administració d´Empreses i Finances és la carrera amb més eixides professionals, seguida molt de prop per Enginyeria Informàtica i Comerç i Màrqueting. 
Per branques, el camp més demandat és Ciències Jurídiques i Socials, seguit d´Enginyeria i Arquitectura i de Ciències de la Salut. Pel que fa a sectors, l´ensenyament i la formació són les més demandades, seguides de la consultoria general i la indústria.

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL