Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Beca de formació COEESCV per a noves persones col·legiades

Posem en marxa una iniciativa per facilitar la teua incorporació al col·legi. Si et col·legies abans del 10 de març disposaràs d´una beca de 50€ per bescanviar en formació pròpia del COEESCV fins al 31 de desembre de 2022.

L'ordenació i la vigilància de l'exercici de la professió, fer complir l'ètica professional i les normes deontològiques i la defensa dels interessos professionals, són les nostres finalitats principals.

 

El nostre gran objectiu és promocionar la figura professional de l'educador/a social i visibilitzar la tasca COEESCV davant de la resta d'entitats i la societat en general. Ens ajudes? Seria un plaer comptar amb tu.

 

També pots obtenir aquesta promoció si et col·legies al Fòrum d'Ocupació el dia 9 de març. Ens trobaràs a l'estand COEESCV - SOM FUTUR.

 

Treballem per a la dignificació de l'Educació Social!

#coneixentelCOEESCV

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL