Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Curs "Diferents formes de comunicació entre dones"

Taller d'Introducció a la llengua de signes de 30 hores de durada dirigit a dones que desitgen conèixer i acostar-se a la llengua i la cultura de les persones sordes.

 

Aquest curs projecta als seus participants cap al món de la Comunitat Sorda i els permet establir un primer contacte amb la llengua, els valors, les tradicions i costums de les persones sordes, potenciant la tolerància social i el respecte cap a la diversitat; així com potenciant l'adquisició de tècniques i habilitats bàsiques d'interacció i comunicació.

Objetius:

  • Dotar a les dones participants d'instruments comunicatius en Llengua de Signes per a la comunicació amb persones sordes i donar a conèixer els trets sociològics del col·lectiu de persones sordes, especialment de les dones.
  • Potenciar la tolerància social i el respecte cap a la diversitat.

Dirigit a: Dones i professionals de la ciutat de València o derivades del Servei Infodona

Lugar de realización: 
Centre Municipal de la Dona–CMIO.
C/. Governador Vell, 14 baix. 46003 València.

DATES I HORARI: dimecres de 10 a 13 h. Inici 19 d'octubre. Sessions 10
Docent: Pepa Burgal Sancho

Inscripcions: Per a inscriure't envia'ns les teues dades personals, nom i cognoms, domicili i telèfon de contacte a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Es valoraran les sol·licituds.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL