Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Primera Jornada # DIP-TIC

Des de l´Àrea de Benestar Social de la Diputació de València i  en concordança amb el VI Pla Provincial de Drogodependències i altres Comportaments Addictius  2017 – 2019, us informem de l'organització de la PRIMERA JORNADA # DIP-TIC : aproximació a la intervenció preventiva en tecnologies des de l´àmbit local.

En aquesta reflexionarem sobre les oportunitats i riscos tecnològics amb els quals conviuen actualment les poblacions més joves, aprofitant la trobada  per a presentar: l'estudi de detecció de necessitats sobre l'ús de les tecnologies en menors de la província de València.
Per tot això volem convidar-li amb aquest email i comptar amb la seua assistència  i suport per a continuar definint aquest projecte, amb les seues aportacions i experiències.
 
Li avancem que en aquesta sessió experimentarem amb les tecnologies i intentarem acostar-nos a les visions de joves i adults.
Agraint per endavant la seua col·laboració, li esperem a la Sala *Mutant de les Naus, dimecres que ve 27 de març, a partir de les 9.00 hores.
Per a assistir a la Jornada preguem accedisquen a aquest enllaç i faça la reserva per a aconseguir les entrades.
 
( ENLLAÇ PER A ENTRADES)
Per a més informació sobre l'esdeveniment pot visitar aquest link.

 

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL