Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Webinar UOC ‘Altes capacitats intel·lectuals: Tipus, estereotips i intervencions educatives fiables’

La UOC continua amb els Seminaris d'Educació, un cicle d'actes organitzats conjuntament entre la Xarxa Territorial de la Universitat Oberta de Catalunya i els Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació.

La primera sessió d'aquesta edició, titulada Detecció precoç de les dificultats en la lectoescriptura, està ja disponible en el següent enllaç.

El pròxim webinar Altes capacitats intel·lectuals: Tipus, estereotips i intervencions educatives fiables, serà impartit per Leopold Carreras Truñó, Psicòleg General Sanitari, creador i coordinador del Grup de Treball de Superdotació i Altes Capacitats del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

El webinar tindrà lloc el pròxim 29 de juny, a les 18.00 h.

El seminari es basarà en una descripció de les maneres més fiables i efectives que coneixem actualment per intervenir educativament en xics i xiques amb AC. Tot i això, la intenció és iniciar la xarrada amb una introducció per desfer estereotips i mites, així com presentar una breu descripció dels diferents tipus d'altes capacitats.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL