Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Nueva edición del curso de Dirección de Centros de S.S.

La següent edició d’aquest curs comença el 22 de Febrer i finalitzarà el 22 de Desembre del 2017. Es tracta del curso de 500 hores en modalitat online. A més conta amb acreditació Universitària, obtindries 20 crèdits universitaris.

Precio especial colegiad@s COEESCV

El curso està previst per a realitzar-lo en uns 10 mesos aproximadament. Consta de 8 mòduls con su tutor especialitzat en cada un d’ells. L’avaluació del curs es mitjançant exàmens tipus test i la realització d’una activitat pràctica al finalitzar cada mòdul. Per a superar el curs los exàmens deuen de estar aprovats i dels 8 exercicis pràctics tan solo es necessari realitzar 4 d’ells.

Com hem firmat l’acord de col·laboració entre el Col·legi Oficial d´Educadores i Educadors Socials e ISES INSTITUTO aplicarem als interessats que vinguen per referencies vostres un 15% de descompte en el preu del curs, per això el curs costaria 1105€. A més disposem de facilitats de pagament.

Els requisits del curs son:
Tindre titulació universitària relacionada amb el àrea social o experiència en el lloc de Director de al menys 3 anys.

La metodologia es mitjançant la nostra plataforma online de ISES a través de la nostra aula virtual que compta amb el canal de experts, a on pots consultar al coordinador del curso o als tutors de cada mòdul, i a on trobaràs chats, webinarios, foros,…

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL