Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Jornada inaugural formació bàsica del pla d'infància i adolescència 2021

La vicepresidència i conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha subscrit un conveni de col·laboració amb diferents col·legis professionals de la Comunitat Valenciana que contempla el "Pla de formació bàsic per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència en la Comunitat Valenciana".

En l'àmbit d'aquest conveni, se celebrarà una jornada inaugural el pròxim dia 29 de juny de 2021 a les 11.00 hores a la ciutat de València de la qual adjuntem el cartell informatiu.

En l'esmentat cartell, s'inclou l'enllaç per a poder inscriure's i presenciar la jornada tant de manera presencial com en streaming.

Inscripció

Convé assenyalar que a causa de les restriccions d'aforament encara vigents a causa del COVID-19, les butaques per a assistir a la jornada de manera presencial són reduïdes.