Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Avís: 21 de març inscripció nou curs Pla formació GVA infància i adolescència 2021

Pren nota! El proper dilluns 21 de març, a les 17.00 h. comença el termini d’inscripció del curs gratuït de la 5a Edició del Pla de Formació per a professionals, que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana. (Veure cartell adjunt).

Curs:

“XIQUETES, XIQUETS I ADOLESCENTS NO ACOMPANYATS DINS DEL DRET D’ESTRANGERIA”.

 

Modalitat: Formació e-learning (asincrònica) + sessió sincrònica (8 d’abril, 17.00 a 19.00 h.)

 

Dates: Del 28/03/2022 al 20/04/2022 (25 hores).

 

Inscripció: Enllaç en cartells adjunts

Col·legi Organitzador: Col·legi Oficial de Treball Social de València

 

Curs finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives - Direcció General d’Infància i Adolescència.

 

Des de la Direcció General d'Infància i Adolescència es promou, com a línia bàsica d'actuació, la formació a persones que atenen la infància, a través d'accions dirigides a les persones professionals que presten els seus serveis en l'àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l'interés general d'aconseguir que estiguen familiaritzades i sensibilitzades amb les particularitats d'aquest sector de la població i que disposen, a més, d'estratègies adequades per a previndre la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.

 

Dins d'aquest pla formatiu, per a millorar la qualitat de l'atenció professional a xiquetes, xiquets i adolescents, la Direcció General d'Infància i Adolescència, en el marc del conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d’Alacant, el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, el Colegio de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunitat Valenciana i l’Ilustre Colegio de Abogados de Valencia, convoca diferents cursos de formació per a professionals de l'àmbit de la infància i adolescència. Tots els cursos són gratuïts i estan acreditats per la Direcció General d'Infància i Adolescència.

#prenemlaparaula #lanostraveu #formacioninfancia

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL