Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Oberta l´inscripció curs 'Les relacions afectivosexuals a l'adolescència amb perspectiva de gènere'

Oberta l'inscripció del curs 'Les relacions afectivosexuals a l'adolescència amb perspectiva de gènere', curs gratuït de la 5a Edició del Pla de Formació per a professionals, que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana. (Veure cartell adjunt).

Modalitat: Interdisciplinar.

 

Format: Online.

 

Durada: 20 hores.

 

Dates: 16, 23 i 29 de juny. 7 i 14 de juliol.

 

Horari: de 16.00 a 20.00 hores.

 

Inscripció: ACCEDEIX AL FORMULARI   COMPLETO!!!!

 

Continguts:

  • Normativa, legislació i protocols en matèria de gènere. Referències relacionades amb la intervenció professional i social.
  • Incorporació de la perspectiva de gènere als nostres projectes i posterior implementació. Principals reptes.
  • Relacions afectives a l'adolescència amb perspectiva de gènere.
  • La imposició masclista en les relacions
  • Noves masculinitats.

Professorat:

  • Lidia Perales Guirao. Educadora Social. Màster Gènere i Polítiques d'Igualtat. Educadora Social amb experiència en la intervenció a Víctimes de les Violències de Gènere, i en la Sensibilització i Prevenció de les Violències Masclistes.
  • Ana Cameros Zabala. Educadora Social. Sòcia de la Cooperativa Formigues Liles.
  • Isabel Blas Guillem. Llicenciada en Dret i Ciències Polítiques per la UV. Es va especialitzar en Gènere a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic i té el Màster en Dret Internacional de Drets Humans i Dret Internacional Humanitari de l'American University Washington College of Law. Actualment treballa a la Cooperativa El Rogle.
  • Jorge Cáscales Ribera. Educador Social. Tècnic d'Igualtat. Màster en Benestar Social. Màster Gènere i Polítiques d'Igualtat. Professor Associat. Més de deu anys d'experiència professional a centres d'acolliment residencial i intervenció en família, infància i adolescència. Membre delObservatorio de las Masculinidades’ de la UMH.

Col·legi organitzador: COL•LEGI OFICIAL D’EDUCADORES I EDUCADORS SOCIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Curs finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives - Direcció General d’Infància i Adolescència.

#prenemlaparaula #lanostraveu #formacioninfancia

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL