Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

AVIS inscripcions jornada clausura 5è Pla de formació d'infància i adolescència GVA

T’informem que el dia 19 d'octubre a les 17.00 hores començarà el termini d’inscripció de la jornada clausura 5è Pla de formació d'infància i adolescència GVA (adjuntem cartell informatiu).

 Modalitat: en línia

Data: 2 de novembre de 2022

 

Col·legi organitzador:

COL·LEGI OFICIAL D’EDUCADORES I EDUCADORS SOCIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Dins del Pla Formatiu sobre el conveni que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la Direcció General d'Infància i Adolescència ha subscrit amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d’Alacant, el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló,  el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, el Colegio de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunitat Valenciana i l’Ilustre Colegio de Abogados de Valencia.

 

Curs finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives – Direcció General d’Infància i Adolescència.

#prenemlaparaula #lanostraveu #formacioninfancia

 

Adjuntos:
Archivo
Descargar este archivo (Cartel_cast.pdf)Cartel_cast.pdf

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL