Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Vídeos tallers i taules clausura 5è Pla de formació d'infància i adolescència GVA 

Ja pots veure els vídeos de les taules i tallers que celebrarem el 2 de novembre amb motiu de la jornada de clausura del 5é Pla de formació d'infància i adolescència GVA.

  • Taules del matí. VÍDEO
  • Taller 2 (Vicent Bellver): Repensant les masculinitats a les adolescències. VÍDEO
  • Taller 3 (Pablo Ortíz): Construcció d'Identitat Sexual a Adolescents des de l'Educació Sexual Integral. VÍDEO

 

Dins del Pla Formatiu sobre el conveni que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la Direcció General d'Infància i Adolescència ha subscrit amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d’Alacant, el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, el Colegio de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunitat Valenciana i l’Ilustre Colegio de Abogados de Valencia.

Finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives - Direcció General d’Infància i Adolescència.

#prenemlaparaula #lanostraveu #formacioninfancia

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL