Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

II Jornada Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Inscriu-te en la II Jornada Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves, que es celebrarà el 31 de maig en el Saló d'actes de la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València. El COEESCV col·labora en aquest encontre.

INSCRIPCIÓ 

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d'aquesta perspectiva, la Càtedra de Joventut aposta de manera decidida per la promoció d'intervencions basades en el model d'acompanyament socioeducatiu.

El model d'acompanyament socioeducatiu té un gran impacte tant en la manera de treball dels i les professionals com en les mateixes persones joves. Suposa que la tasca dels educadors/es pose al centre de la seua actuació les persones adolescents i joves, i no les activitats. Això suposa treballar la satisfacció de les necessitats dels i les adolescents, el seu desenvolupament positiu i òptim, l'acompliment de les seues tasques evolutives, la capacitat d'adaptació al context i la superació dels límits de classe social, gènere, territori, origen. Suposa que l'educador/a tingui en compte els processos proximals, des dels diferents entorns immediats del jove, per poder treballar les habilitats que permeten optimitzar el desenvolupament adolescent.

La Jornada té l'objectiu d'aprofundir en el model d'acompanyament socioeducatiu i continuar donant pistes per implementar-lo al territori. La jornada es farà a la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la UV (Blasco Ibáñez) i va dirigida a la totalitat de professionals que treballen amb persones joves, independentment del seu àmbit d'actuació i la tipologia d'institució per a la que treballen.

 

PROGRAMA ADJUNT

Adjuntos:
Archivo
Descargar este archivo (PROGRAMAS_14052024.jpg)PROGRAMAS_14052024.jpg

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL