Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

I Escola de Participació PAGODA 2022

Assisteix a la I Escola de Participació PAGODA 2022, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de juliol a la Residència Rector Peset (UV).

Clica ací per a més informació. 

Incripcions per correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

11 de Juliol de 2022

 

16h Inauguració de la I Escola de Participació PAGODA 2022

· Rosa Pérez, Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

· Rosa Mª Donat, Vicerectora d’Innovació i Transferència de la UV

· Albert Moncusí, Degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València

· Ricard Calvo, Co-Director Càtedra PAGODA-UV

Ponència. AAPP i Participació, realitat o utopia? (Fernando Pindado, Expert en Participació)

18:30h Ví d’honor

 

12 de juliol de 2022

 

9,30h Presentació jornada 2

9,45h Ponències.

Ponència. La Llei de Participació Ciutadana i la necessitat de formar per a la participació (Mª Jesús Pérez, directora general de Participació Ciutadana)

Ponència. Resultats sobre l’estudi de necessitats formatives en participació 2021 (Enric Sigalat, Co-Director Càtedra PAGODA-UV)

11,30h Cafenet

12h Ponència. Dinamització de grups, presa de decisions amb la ciutadania i les entitats socials (Tomás Villasante, Red CIMAS)

14h Dinar

16h Ponència. La promoció de la participació als centres educatius valencians, avanços per a una educació democràtica (Rosa Cañada Solaz, Presidenta del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana)

Taula d’experiències. La figuera de Benimaclet: comunitat, art i joc. (I Premi Participa-Acció de la Generalitat Valenciana 2022)

Clausura i conclusions · Antoni Llorente, Secretari autonòmic de Participació i Transparència · Arantxa Grau, Co-Directora Càtedra PAGODA-UV

18,30h Ví d’honor

Organitza Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Cartell adjunt.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL