Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Jornada sobre Pau, Drets Humans i Justícia Global 21/09/2021

La Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament ha programat una Jornada sobre Pau, Drets Humans i Justícia Global, per al dia 21 de setembre, a Alacant, amb la finalitat d’abordar, juntament amb els agents especialitzats, les mesures per a aprofundir en la construcció d’una cultura de pau al nostre territori. 

Adjunt a aquest correu trobaràs el programa detallat on podràs inscriure't.

 

La Jornada s’emmarca en el projecte d’elaboració d’una Lley de Foment de la Pau i els Drets Humans de la Comunitat Valenciana, que es configure com un instrument útil per a impulsar i visibilitzar el treball que, des de nombroses organitzacions, institucions i agents socials, s’està duent a terme per a avançar en la protecció dels drets humans, la sensibilització ciutadana a través d’accions educatives, la resolució pacífica de conflictes, la integració de la diversitat i, en definitiva, totes aquelles accions dirigides a mobilitzar la ciutadania en favor del desenvolupament humà sostenible i la cultura de la pau.

La Jornada es farà a la Universitat d’Alacant, de 10.30 a 14.00 hores, en la doble modalitat d’assistència presencial i en línia.

Donades les restriccions encara persistents com a conseqüència de l’evolució de la pandemia, l’assistència presencial estarà limitada a un nombre molt reduït de participants.

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL