Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Webinar "Pràctica docent i protecció de la infància. Intercanvi d'experiències des de territori Palestí ocupat"

El pròxim dimarts 26 d'octubre et proposem assistir al Webinar "Pràctica docent i protecció de la infància. Intercanvi d'experiències des de territori Palestí ocupat", esdeveniment organitzat per UNRWA Comunitat Valenciana gràcies al suport de l’Ajuntament de València.

Objectiu: apropar la realitat de la pràctica docent en Palestina i propiciar un intercanvi d'experiències entre el professorat de les escoles de la UNRWA a Gaza i Cisjordània, i el professorat de València.

 

Si formes part del personal educatiu valencià, no et perdes aquest Webinar gratuït en espanyol i anglès, on parlarem sobre els reptes de la pràctica docent a Gaza: la importància de l'educació com a dret i taula de salvació per a la població refugiada de Palestina, i les dificultats que afronten diàriament en un context marcat per ofensives militars; així com els reptes en la pràctica docent a Cisjordània: el dret a la salut mental i al joc per a la protecció de la infància, i com es brinda aquest suport psicosocial als xiquetes i xiquetes a les escoles, des de l'estratègia educativa de la UNRWA.

 

Tindrem l'oportunitat d'escoltar a Asmaa Alborie y Waleed Khaled Abu Sultan, docents de les escoles de la UNRWA en la franja de Gaza, i a Muawia Amar, responsable del Programa d'Educació de la UNRWA a Cisjordània.

 

Ja pots reservar la teua plaça punxant ACÍ.

 

Podràs seguir l'esdeveniment en el següent enllaç: https://zoom.us/j/92626341808

 

CARTELL ADJUNT

Adjuntos:
Archivo
Descargar este archivo (Cartel.pdf)Cartel.pdf

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL