Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

3a VOLTA A PEU PER LA DISCAPACITAT CIUTAT DE VALÈNCIA 30/04/2022

El dissabte 30 d'abril a les 18.00 h tindrà lloc la 3a VOLTA A PEU PER LA DISCAPACITAT CIUTAT DE VALÈNCIA. L'eixida i la meta estaran en l'Av. Llevant, U.D., 18.

La carrera, amb un recorregut de 4.565 metres, tindrà diverses modalitats, podent participar qualsevol ciutadana o ciutadà, amb o sense discapacitat, que desitge participar en la festa de l'esport inclusiu, així com runners experimentats/des, categories de marxa a peu o marxa nòrdica i categories infantils per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys.

 

A partir de les 16.00 hores i en el mateix lloc, els clubs d'esport adaptat de la ciutat de València es donaran a conéixer a la ciutadania, informant sobre les activitats que realitzen. Al mateix temps es duran a terme exhibicions de diferents disciplines d'esport adaptat.

 

La pràctica de l'activitat física, a més de disminuir els riscos de tindre malalties, afavoreix el desenvolupament personal i l'autoestima com a potenciador de la seua qualitat de vida, per la qual cosa és imprescindible que les persones amb discapacitat gaudisquen de l'esport com qualsevol persona i se n'aprofiten dels seus beneficis.

 

L'esport és un element socialitzador que possibilita la integració social i la visibilització de les persones amb discapacitat.

 

Per aquest motiu l’Ajuntament de València aposta per l’organització d’accions que potencien l'esport inclusiu com a instrument de transformació social.

 

INSCRIPCIONS  

 

 

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL