Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Jornada EAPN «ACCESO VITAL: Modelos de renta para combatir la pobreza en el marco de la Agenda 2030»

Des de EAPN CV (Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa en la Comunitat Valenciana), ens complau convidar-vos a la Jornada «Acceso Vital: Modelos de Renta para Combatir la Pobreza en el Contexto de la Agenda 2030», que es durà a terme el 5 d’octubre de 2023 de 09:00 a 18:00 hores en el Saló d’Actes del Complexe Esportiu Cultural Petxina (Valencia).

Aquesta jornada està organitzada per EAPN CV com a part del projecte estatal de EAPN ES Acceso Vital: El fenómeno Non Take Up. L’objectiu és defensar el dret de les societats democràtiques actuals a les rendes mínimes com a ferramenta de lluita contra la pobresa i per la inclusió social.

Presentarem les conclusions inicials del desenvolupament del projecte d’investigació dut a terme per EAPN ES Detección y movilización de las personas elegibles para el Ingreso Mínimo Vital en situación de NON TAKE-UP, i donarem unes pinzellades de la investigació en la Comunitat Valenciana. Així mateix, abordarem les rendes mínimes en l’àmbit de la Unió Europea i el paper que exerceixen en la nostra societat. A més, parlarem del model de Rendes Mínimes en el context de l’Agenda 2030 i realitzarem una anàlisi dels discursos en contra d'aquestes, i com aquests discursos poden afectar el fenomen Non Take Up.


PROGRAMA I INSCRIPCIONS (FINS EL 2 D'OCTUBRE) A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL