Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Reunión Ajuntament Ontinyent 27/02/2020

El passat 27 de Febrer Lidia Perales Guirao i Loles Miquel Abril, vocals de la Junta de Govern del COEESCV, tingueren una reunió amb Natalia Enguix MartínezRegidora Coordinadora de l'Àrea d'Igualtat i Govern Obert, i Paula Soler Torro, Regidora Coordinadora de l'àrea de Política per a les persones de l'Ajuntament d'Ontinyent, amb l´objectiu vaig ser donar a conèixer la professió de l'Educació Social, a més d'establir vincles que ajuden a la promoció de la professió en aquesta ciutat.

Primerament es va parlar de la consolidació de la professió i la seua trajectòria, els àmbits d'actuació, a més d'explicar el funcionament del COEESCV a nivell de Seccions Professionals , com en la implicació en el processos selectius de les i els professionals. Donant pas a l'oferiment per a futurs processos, així com a la participació en les diferents activitats d'àmbit municipal oportunes. L'Ajuntament d'Ontinyent per la seua part, va mostrar suport i va garantir la seua col·laboració en futures accions.