Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Assistim a la presentació de 'Taronja sencera'

Hui dimecres 6 d'octubre hem assistit encantades a la presentació de 'Taronja sencera', el nou servici municipal per a previndre i atendre la violència de gènere entre adolescents de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI de l'Ajuntament de València. En representació del COEESCV; Norma Gozálvez, presidenta i Vicent Faubel, vicepresident 1r.

L'acte ha comptat amb la benvinguda de la Regidora Lucía Beamud, la ponencia de Marina Marroqui,  educadora social, Sonia Selles, educadora social de Maïsamor , entre altres activitats.

 

Taronja sencera és el nom del nou servici municipal per previndre i atendre la violència de gènere entre adolescents i joves. Un equip de professionals informen, acompanyen i ajuden les xiques i xics d’entre 14 i 17 anys i els seus familiars per evitar i erradicar comportaments de control, gelosia i violència psicològica en les primeres relacions de parella. 

 

Lucía Beamud, qui ha presentat este matí la iniciativa, ha destacat que “cada volta tenim més dades que confirmen que la violència de gènere i masclista es reproduïx entre les edats més primerenques i s’exercix freqüentment a través de les xarxes socials”.

 

Informa't: Taronja sencera

Adjuntos:
Archivo
Descargar este archivo (Programa.jpeg)Programa.jpeg