Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Bon Nadal i els millors desitjos per un 2023 amb molta Educació Social

La Junta de Govern i l'Equip Tècnic del Col·legi Oficial d'Educadors i Educadors de la Comunitat Valenciana (COEESCV) us desitgem Bon Nadal i els millors desitjos per un 2023 amb molta Educació Social.

Volem agrair a totes les persones que en aquests anys han treballat per i per a la professió, ja que podem enumerar molts assoliments recents, que són fruit de la constància del treball i del camí tan respectuós que hem caminat. Podem esmentar algunes de les legislacions actuals que han tingut un impacte molt positiu en la professió, com són la Llei 26/2018 de drets i garanties d'infància i adolescència, la Llei 3/2019 de serveis socials inclusius de la Comunitat Valenciana, la llei 4/2021 de Funció Pública Valenciana, o la imminent incorporació de 23 places d'educació social al sistema educatiu, entre altres.

 

Encara que per davant tenim molts reptes pendents per a donar a conéixer la professió, mostrar les seues potencialitats i donar-li l'espai que mereix. No és hora de laments, perquè treballem i treballarem per a continuar donant a conéixer la nostra professió allà on anem, posant-la en el lloc que mereix, però això només serà possible amb la teua col·laboració. T'hi esperem i, juntes, fer  professió.

Som el que som per allò que vam ser.

 

#EducacióSocial2023

 

La Junta de Gobierno y el Equipo Técnico del Col·legi Oficial d'Educadors i Educadors de la Comunitat Valenciana (COEESCV) os deseamos Feliz Navidad y los mejores deseos para el 2023 con mucha Educación Social.

Y es que queremos agradecer a todas las personas que en estos años han ido trabajando por y para la profesión, ya que podemos enumerar muchos logros recientes, que son fruto de la constancia del trabajo y del camino tan respetuoso que hemos caminado. Podemos citar algunas de las legislaciones actuales que han tenido un impacto muy positivo en la profesión, como son la Ley 26/2018 de derechos y garantías de infancia y adolescencia, l ley 3/2019 de servicios sociales inclusivos de la Comunitat Valenciana, la ley 4/2021 de Función Pública Valenciana, o la inminente incorporación de 23 plazas de educación social al sistema educativo, entre otros.

 

Aunque por delante tenemos muchos retos pendientes para dar a conocer la profesión, mostrar sus potencialidades y darle el espacio que merece.  No es hora de lamentos, pues trabajamos y trabajaremos para seguir dando a conocer nuestra profesión allá donde vayamos, poniéndola en el lugar que merece, pero esto sólo es posible con tú colaboración. Te esperamos para juntas hacer profesión.

Somos lo que somos por lo que fuimos.

 

#EducaciónSocial2023