Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Ivana Andrés, col·legiada d’honor del COEESCV!

Esportista d’elit, campiona del món, Educadora Social i dona, no en podem estar més orgulloses per la seua trajectòria, pels seus grans èxits i per ser un referent tan valuós per a la Infància i la Joventut.

Ahir celebrarem al seu poble, Aielo de Malferit, juntament amb la corporació municipal, aquest acte de reconeixement de la nostra estimada Educadora Social i hem realitzat el seu nomenament com a col·legiada d’honor del COEESCV. Amb això hem volgut ressaltar la seua trajectòria professional, habilitats i competències des de la seua formació universitària, fins a la seua trajectòria destacada en l’esport professional.

Educació Social i esport, el paper de l’esport en la prevenció, la importància de la figura de Delegat de Bon Tracte o la dona i l’esport, han estat alguns dels temes de què hem conversat amb ella.

Gràcies Ivana!

#EducaciónSocial #EducacionSocial #Deporte #MujerYDeporte #IvanaAndres #coeescv