Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Comunicat FE CCOO sobre la incorporació de l'Educació Social al Sistema Educatiu

Us compartim el comunicat emés per la FE CCOO amb informació relativa a la incorporació de les educadores socials en les Unitats Especialitzades d'Orientació, com ja es va avançar al VIII Congrés Estatal d'Educació Social de València.

COMUNICAT

La FE CCOO PV Informa:

La campanya de la FECCOOPV cristal·litza en la incorporació de les educadores socials en les Unitats Especialitzades d’Orientació.

 

El passat 1 de març el sindicat iniciàrem una campanya demanant als centres educatius la seua implicació per aconseguir que l’administració incorporara a les educadores socials als centres ordinaris que ho requerisquen.

La Direcció General d’Inclusió Educativa va anunciar ahir en el CECV i hui en la mesa sectorial la incorporació d’aquesta figura en les Unitats Especialitzades d’Orientació.

 

En la Mesa d’avui i en el marc de la negoció del nou Decret d'Igualtat i Convivència, el nostre sindicat hem demanat també la incorporació de la figura de la Educadora Social per tractar els conflictes de convivència que tenen un substracte social a l'entorn des d'un enfocament integrat d'acció social.

 

Altra reivindicació del sindicat és que aquests professionals han d´estar assignats dins de les competències de la conselleria d´educació, per a la seua contractació i gestió.

 

La FECCOOPV aplaudim aquest primer pas que dóna la D.G. d’Inclusió Educativa, però seguirem reclamant que es dote de personal educador social a tots aquells centres ordinaris que ho precisen, afavorint així l’atenció a les situacions de vulnerabilitat de l’alumnat o el desenvolupament d’una educació més inclusiva. 

Tens la nota de premsa sencera en la WEB: fe.pv.ccoo.es