Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

III Jornada Formativa de la CASC_CAT

La Coordinadora per a l´Animació Sociocultural de Catalunya organitza la Jornada formativa: Animació Sociocultural i mobilització social.

 

Data: Dissabte 5 de novembre de 9.30 a 14h
◾Lloc: Auditori de Can Fabra.  Edifici de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. C/Segre 24-32. Barcelona
◾Transport: <M> L1 Sant Andreu // RENFE Sant Andreu Comtal //  BUS: 11, 40, 126
Gratuït amb aforament limitat i certificat d’assitència.

L’Animació Sociocultural ha de servir perquè les persones analitzin la seva realitat de forma crítica i facin per canviar-la col·lectivament des de valors com la cooperació, el suport mutu o la solidaritat. Per a qualsevol comunitat aquests són elements imprescindibles per l’apoderament i per a convertir-nos en protagonistes del nostre propi destí. Entendre l’Animació Sociocultural en aquest sentit ens connecta directament amb el concepte de Mobilització Social. Així que depenent del moment i la realitat de cada lloc podem plantejar autogestionar-nos, canviar les estructures d’estat, construir polítiques públiques o bé afavorir la cohesió social i els objectius d’àmbit cultural.  

En aquest ampli ventall obrim la jornada formativa “Animació Sociocultural i Mobilització Social”.  Amb els objectius de valorar els nostres orígens, conèixer alguns projectes que estan coent  avui en dia, i descobrir els elements que ens diuen quan un projecte uneix els dos conceptes que donen el títol a la jornada.


Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL