Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Congrés Nous usos del temps per a la inclusió i la cohesió social

El Congrés “Nous usos del temps per a la inclusió i la cohesió social”, tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre de 2016 a Vila-real (Castelló) per a dialogar en conjunt, reflexionar i intercanviar coneixements i experiències.

El temps és una dimensió fonamental per a l’organització de la vida a la societat.
Donat que el temps contribueix al benestar de les persones i al desenvolupament econòmic i social, s’han de buscar noves formes per a redistribuir-lo.
Amb aquest objectiu, la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana organitza aquest congrés, que reunirà especialistes de diverses universitats espanyoles, administracions i organitzacions per a analitzar els canvis en el valor cultural dels usos del temps i reflexionar sobre els reptes que planteja aconseguir una major inclusivitat, cohesió social i igualtat de gènere, així com una millor qualitat de vida i benestar per a totes les persones.

 

Més informació

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL