Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

Jornada del Pacte Local per la Innovació

Amb el títol ‘Innovació per a la sostenibilitat. Què és i per què parlem d’ella?’ té lloc una nova jornada del Pacte Local per la Innovació amb l'objectiu de fomentar la innovació per a la sostenibilitat entre les entitats públiques i privades de la ciutat de València.

21 de novembre, de 10:00 a 14:00 hores

El Pacte Local per la Innovació abordarà en aquesta sessió què és la innovació per a la sostenibilitat, concepte que es refereix a aquells processos de producció, comercialització i d'organització del treball, en el seu sentit més ampli, que tracten de ser respectuosos amb el medi i que busquen un equilibri entre la part productiva i la part ambiental.
Programa
10:00h.: Benvinguda a càrrec de Berto Jaramillo, regidor d’Innovació i Gestió del Coneiximent de l’Ajuntament de València.
10:15h.: Innovació i Sostenibilitat: Claus per a un futur més sotenible, pensant en economia verda i circular.
Fernando Prieto, Dr. en Ecologia. Observatorio Sosteniblidad. Universidad Politécnica de Madrid.
11:00h.: Pausa – Cafè.
11:30h.: La custòdia del territori com a estratègia d’actuació per a la sostenibilitat. L’experiència amb El Tancat de la Pipa.
Lucía Moreno Fernández, tècnica Acció Ecologista Agró.
12:15h.: Model de negoci basat en la innovació per a la sostenibilitat: CMPlastik.
Agustín Pons, responsable Àrea de Sostenibiliat CMPlastik.
13:00h.: Conclusions i Cloenda.

Es tracta d'una jornada oberta a persones provinents d'organitzacions que pertanyen al PLI, públic en general, universitats, societat civil organitzada, responsables polítics i càrrecs electes dels àmbits autonòmic i municipal, empreses privades i startups.

La jornada és una cita prèvia al Conama Local València 2017, el congrés especialitzat més emblemàtic sobre medi ambient d'Espanya que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de novembre en Las Naves.
 
 
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA 

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL