Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Jornada de promoció de la Salut

El dia 10 de maig es realitzarà una jornada per a presentar l'adhesió a l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS, així com al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, adhesió impulsada per l'Ajuntament de València a través de la Regidoria de Sanitat i Salut.  

 

Esta jornada és un punt de trobada entre col·lectius i institucions, amb l'objectiu principal de presentar esta iniciativa, així com donar a conéixer la seua importància per a les polítiques de salut local. Per això, tant l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció del SNS com el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, necessàriament, han de comptar per a la seua implementació amb la participació de la ciutadania. 
Es tracta d'un projecte intersectorial en què la vostra experiència i participació és vital per al seu desenvolupament. En esta trobada, s'explicaran la metodologia i el procediment que s'han de seguir, així com el cronograma d'actuacions en esta primera fase, que arranca amb esta presentació i la vostra participació.
 
Formulari d'inscripció --> Cliqueu aquí per inscriure

Aforament limitat. Termini d'inscripció fins al 9 de maig 
Programa descarregable

Formamos parte de

 

 

El Tiempo

Valencia Spain Thunderstorms, 26 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:17 am   |   Sunset: 8:52 pm
65%     17.7 km/h     34.338 bar
Forecast
SáB Low: 23 °C High: 26 °C
DOM Low: 21 °C High: 28 °C
LUN Low: 21 °C High: 30 °C
MAR Low: 22 °C High: 31 °C
MIé Low: 21 °C High: 31 °C
JUE Low: 22 °C High: 30 °C
VIE Low: 23 °C High: 30 °C
SáB Low: 23 °C High: 28 °C
DOM Low: 21 °C High: 28 °C
LUN Low: 21 °C High: 29 °C